İbek Şehit Osman Aydoğdu Ortaokulu

Vizyon: Vizyonumuz; Fırsat eşitliğinin sağlandığı bir ortamda her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan , idealist, lider, ileri görüşlü, kendisi ve çevresi ile barışık, hoşgörülü, İnsanlara ve düşüncelerine saygılı, sorumluluk sahibi, öz güveni yüksek, hayattaki her türlü zorluğa göğüs gerip çözüm üretebilen, çözümleri uygulamaya koyabilen, bilim ve teknolojideki gelişmeleri takip eden, araştıran, üreten, paylaşan, Atatürk ilkelerine ve devrimlerine bağlı insanlar yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimize çağdaş eğitim ışığında sevgi,saygı ve hoşgörüye dayalı, Atatürk ilkelerine ve devrimlerine bağlı bir eğitim vermektir.

Başarılar: 2022 LGS İlçe birincisi, 2022 Bursluluk sınavı kazanan 3 öğrenci

Saatler: 08.30 / 15.05
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Dönem içerisinde öğretmenlerimiz, anlaşılması durumunda servisle geliş gidişini gerçekleştirmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://767374.meb.k12.tr

Adres - İBEK KÖYÜ İBEK KÜME EVLERİ NO: 80 MECİTÖZÜ / ÇORUM

Yerleşim Yeri - İbek Köyü Merkezi

Adres - İBEK KÖYÜ İBEK KÜME EVLERİ NO: 80 MECİTÖZÜ / ÇORUM

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklığı 40km, ilçe merkezine uzaklığı 24km´dir.